Over ons

Machinebouw

Revas Multiservice bouwt en onderhoudt solide installaties voor het interne vervoer en de verwerking van los gestorte producten. De echte meerwaarde van Revas Multiservice ontstaat in het gesprek met de klant: wat is bij u precies nodig, wat wilt u zelf doen, wat kunnen wij voor u, hoe vinden we de ideale combinatie? Bij het ontwerp luisteren we goed naar de klant. We zijn op zoek naar de juiste specificaties die leiden naar precies de gewenste kwaliteit. Bij de bouw van de onderdelen van de installatie stelt Revas Multiservice hoge eisen aan de uitvoering. Het VCA*-certificaat wordt dagelijks bewezen. 

Service

De service van Revas Multiservice begint met de nauwkeurige montage van vernieuwde onderdelen in uw installatie. Het vervolg van de service bestaat uit drie stappen: inspectie, revisie en onderhoud.

Inspectie: Revas Multiservice bekijkt, beoordeelt en meet de installatie. U krijgt dan snel een rapport en u ziet het meteen: dit is de status en deze reparaties zijn urgent.

De tweede stap is een revisieslag volgens offerte. modernisering van een bepaald gedeelte en reparatie van onderdelen zorgen ervoor dat u een nieuw beginpunt heeft. Uw installatie kan er weer jaren tegenaan.

Een uitgekiend onderhoudsschema zorgt daarna voor zekerheid. Revas Multiservice vervangt volgens een afgesproken interval de lagers en andere kwetsbare onderdelen. Uw productie gaat onverstoorbaar door.

Lees de reactie van Sonac op de service van Revas Multiservice .